Bemutatkozás

Bodrogi Bozán András
Minősített YouTube Szakértő – Regionális Google Tréner – Digitális Zeneüzlet Tanácsadó
bemutatkozas_youtubeszakero_think
Bodrogi Bozán András a digitális zenei éra kezdeteitől a gyakorlatban tanulta és tapasztalta meg az online és mobil zeneértékesítés, az új formátumok és a zenefogyasztás új korszakát. Ezt követően az online kommunikáció, az online közösségi média, az online zene marketing és PR területeken kutatva végzett tanulmányokat Svédországban.
András jelenleg a Google Ground hivatalos YouTube szakértő trénere. A YouTube Partner program hazai elindulásának kezdetétől gyakorlatban tapasztalta meg a videomegosztó szolgáltatásban rejlő lehetőségeket. YouTube Prémium Partnerként, a WMMusicDistribution (WMMD) csapatával hazai független kiadók katalógusait, számtalan országosan ismert zenekar és előadó lemezét segítette az optimális YouTube monetizációban.
A Google Ground oktatóközpontban a Google hazai partnereinek kimondottan a YouTube funkcióinak és eszközeinek optimális használatát oktatja a videotartalom stratégiától, a YouTube csatorna és tartalom optimalizáláson keresztül a szerzői jogi kérdéseken át egészen a bevételszerzésig.

 

Comments are closed